crus

Área cliente

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei
Més informació Aceptar

Fresh és Innovació

Gestió integral de la bugaderia

Les bugaderies d'autoservei Fresh són les més eficients, rendibles i productives disponibles actualment al mercat. Oferim la millor solució als nostres clients, adaptant-nos sempre a la ubicació de cada bugaderia. Posem a la seva disposició tota la nostra experiència i coneixement per aportar valor al seu negoci.

veure més

bugaderia Barcelona

Fresh urban

La imatge més fresca

Actuals, còmodes i funcionals, així són les bugaderies Fresh URBAN. Una imatge atractiva que convida l'usuari a utilitzar els serveis de la bugaderia. Fresh URBAN està dissenyada per fidelitzar els seus clients i per captar l'atenció de futurs usuaris.

veure més

Fresh Box

La millor ubicació

Noves ubicacions com pàrquings de centres comercials, gasolineres, etc … li permeten ampliar les seves oportunitats de negoci. Amb les mateixes característiques que Fresh URBAN, però en format compacte , Fresh Box és la solució ideal per a l'explotació de nous emplaçaments.

veure més

Bugaderies

Veure tots >

Centre d’Interpretació del Rentat de la Roba

Història del Rentat

El Centre d’Interpretació del Rentat de la Roba, CIRR, està ubicat en una bugaderia Fresh, al municipi de Vic. Aquesta instal·lació va ser adquirida pel fundador de Fresh, al trobar-se al local un safareig antic, amb l’objectiu d’albergar el primer centre d’interpretació de la història del rentat de la roba. En l’espai s’exposen diferents objectes, com planxes, escorredors, sabó artesanal, que ajuden a recrear i entendre com es rentava i cuidava la roba antigament, juntament amb una petita explicació de la seva procedència i funció. .

ver más

bugaderia a Barcelona